Download algemene voorwaarden

Algemene Levervoorwaarden

Alle bestellingen worden behandeld en verzonden door SpeelStylDeventer gevestigd te Voorst, Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Apeldoorn onder nummer 67844200.

Door het tot stand brengen van een bestelling bij SpeelStylDeventer, accepteert u de algemene levervoorwaarden en aanvaardt u tevens dat deze deel uit maken van de koopovereenkomst tussen de consument en SpeelStylDeventer.

Levering:

Bestellingen via internet worden automatisch per e-mail bevestigd.
U kunt binnen 24 uur na ontvangst van deze bevestiging de bestelling kosteloos annuleren, na deze afkoelingsperiode is uw bestelling definitief.

De bestellingen worden zo spoedig mogelijk na ontvangst van uw betaling, geleverd.

Bij artikelen die niet voorradig zijn hoort u binnen 3 werkdagen op welke termijn het artikel geleverd zou kunnen worden.
Als de leveringstermijn van het artikel niet naar wens is, kunt u de bestelling zonder meer annuleren.

Bij artikelen die niet meer leverbaar zijn nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op per e-mail of telefonisch om u een alternatief aan te bieden.
Wij zullen bij het selecteren van het alternatief zoeken naar een product dat zowel qua functionaliteit als ook qua prijs gelijkwaardig zal zijn.
Mocht u niet voor dit alternatieve product kiezen, dan kunt u de bestelling zonder meer annuleren.
U bent niet verplicht dit artikel af te nemen en wij sturen u het ook niet zomaar toe.

Voor artikelen die speciaal besteld of gemaakt moeten worden moet u rekening houden met een extra levertijd van 3 tot 5 weken.
Deze artikelen kunnen niet worden geruild.

Al onze prijzen zijn inclusief B.T.W. en exclusief verzendkosten binnen NEDERLAND (tenzij anders vermeld).

Betaling:

Bij SpeelStylDeventer kunt u op een aantal veilige manieren betalen.
* Door overmaken op rekeningnummer:
IBAN:   NL82ABNA0400941309 
 ABNAMRO t.n.v. SpeelStylDeventer
BIC:     ABNANL2A
onder vermelding van uw factuurnummer, deze kunt U terug vinden op Uw bevestigingsmail

* Via I-Deal Beveiligd.

*Speelstyldeventer biedt de betaaloptie betaling achteraf aan via AfterPay.
Indien je voor deze betaalmogelijkheid kiest, worden de rechten ten aanzien van het voor jouw aankopen verschuldigde bedrag door Speelstyldeventer overgedragen aan AfterPay en gelden de betalingsvoorwaarden van AfterPay welke zijn in te zien op de website van AfterPay onder deze link: https://www.afterpay.nl/nl/algemeen/betalen-met-afterpay/betalingsvoorwaarden 

Aanvraag komt niet in aanmerking voor AfterPay.
Het spijt ons u te moeten mededelen dat uw aanvraag om uw bestelling achteraf te betalen op dit moment niet door AfterPay wordt geaccepteerd.
Voor vragen over uw afwijzing kunt u contact opnemen met de Klantenservice van AfterPay.
Of kijk op de website van AfterPay bij "Veel gestelde vragen" via de link http://www.afterpay.nl/page/consument-faq 
onder het kopje "Gegevenscontrole".
Wij adviseren u voor een andere betaalmethode te kiezen om alsnog de betaling van uw bestelling af te ronden.

De bestelde artikelen worden door ons verzonden nadat uw betaling op ons rekeningnummer is bijgeschreven.
Dit kan, afhankelijk of u van een bank- of giro rekening geld overmaakt, enige dagen duren.
SpeelStylDeventer streeft er naar om de bestelde artikelen binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling bij u thuis te bezorgen, uitzonderingen hierop worden door SpeelStylDeventer op individuele basis bekeken.

Veiligheid:

De gegevens die u tijdens het bestellen invult zijn alleen te lezen door de webmaster van SpeelStylDeventer.
Uw bestelgegevens worden uitsluitend voor interne doeleinden (verzending en facturering) geregistreerd door SpeelStylDeventer.
De gegevens worden op geen enkele wijze aan derden ter beschikking gesteld, geen enkel ander bedrijf komt dus in bezit van uw persoonlijke gegevens.
Uw e-mailadres kan door ons worden gebruikt om u op de hoogte te houden van aanbiedingen en nieuwe producten, indien u hier geen behoefte aan heeft dan kunt u dit per e-mail aan ons melden.
Wij zullen u dan direct van onze verzendlijst halen.


Ruilen en retourzendingen:

Als het aangeschafte artikel niet naar wens is, kunt u binnen 7 dagen retourneren mits het product niet gebruikt is, in de originele verpakkingen zit en ongeopend is.
Door de wet zijn een aantal uitzonderingen gesteld, zoals beeld en geluidsdragers (onder andere DVD's) en producten van intieme aard (uit hygiënisch oogpunt).
Denk hierbij aan kousen, slips, strings, panty's.
Deze lijst in niet uitputtend, SpeelStylDeventer bepaald welke artikelen als intiem worden aangemerkt.
Indien u het artikel retourneert, betalen wij het volledige bedrag aan u terug, de kosten van het retour zenden van het artikel komen in dat geval voor uw rekening.
U moet dus het pakketje voldoende frankeren met een pakketzegel, onvoldoende gefrankeerde retourzendingen kunnen door SpeelStylDeventer helaas niet worden geaccepteerd.

De klant kan binnen 5 werkdagen na ontvangst van de bestelling een artikel dat defect is ontvangen, retourneren, mits het product niet gebruikt is en in de originele verpakking zit. Het geretourneerde artikel zal door SpeelStylDeventer worden vervangen of gerepareerd. SpeelStylDeventer bepaald of een artikel vervangen of gerepareerd wordt.
De verzendkosten die u voor het retourneren moet maken worden u later door SpeelStylDeventer terug betaald.
Bij retourzendingen dient de klant eerst per e-mail of telefonisch contact met SpeelStylDeventer op te nemen, wordt dit nagelaten dan houdt SpeelStylDeventer zich het recht voor deze retourzending niet te accepteren.

Retourzendingen kunnen worden gestuurd naar:

SpeelStylDeventer
Schoolstraat 21
7383 CC  Voorst

Vermeld uw factuurnummer of sluit hiervan een kopie bij.

Klachten:

Als u een klacht en of vragen heeft omtrent door SpeelStylDeventer geleverde goederen of over de bestelprocedure, stuur dan een e-mail naar info@speelstyldeventer.com
Binnen 10 werkdagen sturen wij u per e-mail een voorstel ter afhandeling van uw klacht, als het voorstel ter afhandeling van uw klacht niet naar wens is, zal SpeelStylDeventer instemmen met bemiddeling door de Consumentenbond of een ander - door de klant te bepalen - externe geschillencommissie of -organisatie ter afhandeling van klachten.

Voor alle artikelen uit onze collectie geldt dat deze in één maat geleverd worden, tenzij de maatvoering expliciet staat vermeld.
Indien men een artikel welke slechts in één maat wordt geleverd wilt retourneren dan kan een onjuiste pasvorm en/of maat niet door SpeelStylDeventer worden geaccepteerd als reden voor retournering. 

Voor bestellingen buiten Nederland gelden andere algemene levervoorwaarden.
U kunt deze opvragen bij SpeelStylDeventer via onze mail: info@speelstyldeventer.com

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Cadeaubon

Nu ook bij ons te bestellen; Cadeaubonnen van €5,- t/m €25,-
Op deze cadeaubon zal een unieke code staan die éénmalig te gebruiken is als korting in de webshop (m.u.v. verzendkosten).
Ook kan de cadeaubon verzilverd worden in de showroom op elke donderdag van 17.00 uur t/m 20.00 uur (tenzij aangegeven gesloten te zijn).


 

Over Speelstyldeventer

SpeelStylDeventer is een webwinkel voor bijzondere sporten, zoals ritmische gymnastiek en dans garde. Maar U kunt natuurlijk ook terecht voor alle vragen t.a.v. alle soorten sportmaterialen en / of toestellen. Daarnaast streeft Speelstyldeventer naar een goede en klantgerichte service die iedereen als prettig ervaart.

Contactgegevens

Speelstyldeventer
Schoolstraat 21
7383 CC Voorst
+31 (0) 6 47192220
Bereikbaar tussen 17.00-22.00 uur
info@speelstyldeventer.com

Showroom geopend;
Iedere donderdag van 17.00 - 20.00 uur
Uitgezonderd Feestdagen

* = prijzen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Showroom is weer op de normale dag geopend
WOENSDAG van 17.00 - 20.00 uur.
 
Andere bezoektijden kunnen alleen gemaakt worden via de mail ( info@speelstyldeventer.com )